Aandelen Splunk kopen

Wil je beleggen in Splunk aandelen? Op deze pagina kan je direct Splunk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Splunk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Splunk raadplegen. Splunk is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPLK.

Waar kan je Splunk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Splunk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Splunk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Splunk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Splunk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Splunk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het aandeel Splunk

Het Amerikaanse Splunk is een multinationaal actief bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Splunk maakt software die gebruikt kan worden om big data te zoeken, te bewaken en te analyseren.
Het gaat dan overigens om machine gegenereerde data. Het bedrijf staat genoteerd op de Nasdaq als  SPLK. De oprichters Baum, Das en Swan laten de software gegevens verzamelen en indexeren in real time. Met de verzamelede data kunnen vervolgens weer grafieken, rapporten, visualisaties en waarschuwingen gegenereerd worden. Dit alles door gebruik te maken van een wat men noemt web-achtige interface.