Aandelen Sports Direct International kopen

Wil je beleggen in Sports Direct International aandelen? Op deze pagina kan je direct Sports Direct International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sports Direct International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sports Direct International raadplegen. Sports Direct International is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPD-L.

Waar kan je Sports Direct International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sports Direct International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Sports Direct International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sports Direct International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sports Direct International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sports Direct International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sports Direct International is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sports Direct International.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sports Direct International

Sports Direct International is een retailgroep die in 1982 opgericht werd. Aan de wieg van de onderneming stond Mike Ashley nog steeds grootaandeelhouder van de onderneming. Sport Direct International geldt als de grootste detailhandelaar in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft ondertussen een kleine 700 winkels, en dat wereldwijd.
De aandelen van Sports Direct International worden als FRAS verhandeld op de beurs in Londen en bekende dochteronderneming is SportsDirect.com en zeker ook Slazenger, een tennismerk. Het bedrijf staat bekend om de lage marges die het hanteert en het is ondertussen ook een FTSE 250 component geworden. Ook House of Fraser, Flannels en Lillywhites behoren bij dit bedrijf.