Aandelen Spotify kopen

Wil je beleggen in Spotify aandelen? Op deze pagina kan je direct Spotify aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Spotify. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Spotify raadplegen. Spotify is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPOT.

Waar kan je Spotify aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Spotify kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Spotify?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Spotify. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Spotify?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Spotify? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Spotify

Spotify is een van origine Zweeds bedrijf dat in Spotify Technology S.A. de moedermaatschappij heeft. Spotify biedt uiteenlopende muziek en podcasts aan in de vorm van streaming van media via het internet.
Het verdienmodel van Spotify is dat de muziekstream wordt afgewisseld met reclameboodschappen. Spotify startte de activiteiten in 2006 en het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Aan de wieg van het succes van Spotify stonden Daniel Ek en Martin Lorentzon en bekende dochterondernemingen van Spotify zijn Tuningo AB en The Echo Nest, en zeker ook Spotify USA en Spotify Singapore.