Aandelen Sprint kopen

Wil je beleggen in Sprint aandelen? Op deze pagina kan je direct Sprint aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sprint. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sprint raadplegen. Sprint is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool S.

Wat is de actuele koers van het aandeel Sprint?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sprint. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.
<grafiek>

Wil je actief beleggen in Sprint?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sprint? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Sprint aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sprint kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Sprint

Sprint is een Amerikaans telecommunicatiebedrijf en biedt met name draadloze communicatie en internetdiensten aan. Het bedrijf is gevestigd in Overland Park in Kansas. Sprint wordt algemeen beschouwd als de op drie na grootste mobiele netwerkoperator in Amerika en heeft meer dan 50 miljoen klanten.
Sprint wordt openbaar verhandeld op de NYSE als S. De onderneming werd gesticht in het jaar 1899 als Brown Telephone Company door de broers Cleyson. Sprint ging in 2005 samen met Nextel en werd in 2018 overgenomen door de Duitse gigant T-Mobile. Met die overname was een bedrag van 26,5 miljard dollar gemoeid.