Aandelen Sprint kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sprint aandelen? Op deze pagina kan je direct Sprint aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sprint. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sprint raadplegen. Sprint is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool S.

Wat is de actuele koers van het aandeel Sprint?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sprint. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.
<grafiek>

Over het bedrijf Sprint

Sprint is een Amerikaans telecommunicatiebedrijf en biedt met name draadloze communicatie en internetdiensten aan. Het bedrijf is gevestigd in Overland Park in Kansas. Sprint wordt algemeen beschouwd als de op drie na grootste mobiele netwerkoperator in Amerika en heeft meer dan 50 miljoen klanten.

Sprint wordt openbaar verhandeld op de NYSE als S. De onderneming werd gesticht in het jaar 1899 als Brown Telephone Company door de broers Cleyson. Sprint ging in 2005 samen met Nextel en werd in 2018 overgenomen door de Duitse gigant T-Mobile. Met die overname was een bedrag van 26,5 miljard dollar gemoeid.

aandeel sprint kopen