Aandelen Sprouts kopen

Wil je beleggen in Sprouts aandelen? Op deze pagina kan je direct Sprouts aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sprouts. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sprouts raadplegen. Sprouts is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SFM.

Waar kan je Sprouts aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sprouts kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sprouts?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sprouts. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sprouts?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sprouts? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sprouts

Sprouts is een bekende supermarktketen met hoofdkantoor in Phoenix in Arizona. De supermarktketen heeft heel veel te bieden op het gebied van biologische voedingsmiddelen. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als SFM. Sprouts beschikt anno 2020 over meer dan driehonderd winkels.
Aan de wieg van het bedrijf stond oprichter Kevin Easler en Shan Boney. Het bedrijf mag zich een S&P 400 product noemen en geniet toch echt vooral bekendheid van producten als verse producten bulkproducten, vitamines, supplementen en verpakte boodschappen, vlees en ook zeevruchten. Daarnaast staat het ook al bekend om delicatessen, gebakken goederen en zuivelproducten.