Aandelen SPX kopen

Wil je beleggen in SPX aandelen? Op deze pagina kan je direct SPX aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SPX. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SPX raadplegen. SPX is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPXC.

Waar kan je SPX aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SPX kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SPX?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SPX. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SPX?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SPX? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SPX

SPX is een zeer bekend gediversifieerd en wereldwijd actieve leverancier van infrastructuur apparatuur op het gebied van verwarming en ventilatie en airconditioning en zeker ook de detectie en de meetmarkt. SPX is daarnaast actief op de energiemarkten en op energiegebied in het algemeen.
Aandelen van SPX worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als SPKC, het hoofdkwartier van SPX staat in Charlotte in North Carolina en zag al in 1911 het levenslicht. Toen was het bedrijf nog gevestigd in Michigan overigens. SPX Colling Technologies is de meest bekende dochteronderneming van SPX.