Aandelen Square kopen

Wil je beleggen in Square aandelen? Op deze pagina kan je direct Square aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Square. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Square raadplegen. Square is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SQ.

Waar kan je Square aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Square kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Square?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Square. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Square?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Square? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Square

Square is een financieel dienstverlener en aggregator van handelaarsdiensten. Bovendien is het een onderneming voor mobiele betalingen dat met het hoofdkwartier gevestigd is in San Francisco in Californië. Het bedrijf is opgericht door Jack Dorsey toen een vriend problemen ondervond met betalingen.
Square verwent de markt met verschillende soft- en hardware producten voor betalingsproducten en levert met name specialistische diensten voor de kleinere bedrijven. De aandelen van Square worden overigens openbaar verhandeld als SQ op de New York Stock Exchange. Bekende dochters van Square zijn Weebly, Dessa en Eloquent Labs.