Aandelen SSAB kopen

Wil je beleggen in SSAB aandelen? Op deze pagina kan je direct SSAB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SSAB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SSAB raadplegen. SSAB is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SSAB-A.ST.

Waar kan je SSAB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SSAB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SSAB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SSAB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SSAB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SSAB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SSAB is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SSAB.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SSAB

SSAB stond lange tijd bekend als de Svenska Stal AB. Het is een Zweeds en Fins bedrijf dat het levenslicht zag in het jaar 1978. De onderneming is gespecialiseerd in de verwerking van grondstoffen tot staal. Grootste aandeelhouders zijn Aktiebolag en de Finse regering.
De aandelen van het bedrijf worden verhandeld op de beurs in de Zweedse hoofdstad Stockholm onder de noemer SSAB-A. Hoofdkwartier van SSAB vind je overigens in Stockholm en de Rijksdag geldt als oprichter van de bloeiende onderneming. Bekende dochterondernemingen zijn het Finse Rautaruukki en Tibnor.