Aandelen SS&C Technologies Holdings kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in SS&C Technologies Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct SS&C Technologies Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SS&C Technologies Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SS&C Technologies Holdings raadplegen. SS&C Technologies Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SSNC.

Waar kan je SS&C Technologies Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SS&C Technologies Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SS&C Technologies Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SS&C Technologies Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SS&C Technologies Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SS&C Technologies Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse SS&C Technologies Holdings

Sterke punten SS&C Technologies Holdings

 • Leider in financiële technologie: SS&C Technologies Holdings is een toonaangevend bedrijf op het gebied van financiële technologie, met een breed scala aan oplossingen en diensten voor de financiële sector.
 • Breed productportfolio: Het bedrijf biedt een uitgebreid productportfolio dat verschillende aspecten van de financiële dienstverlening beslaat, zoals beleggingsbeheer, handel, risicobeheer en rapportage.
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit: SS&C Technologies Holdings biedt schaalbare en flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van verschillende soorten financiële instellingen, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen.
 • Focus op innovatie: Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en om te voldoen aan de veranderende behoeften van de financiële sector.

Zwakke punten SS&C Technologies Holdings

 • Afhankelijkheid van de financiële sector: SS&C Technologies Holdings is sterk afhankelijk van de prestaties van de financiële sector en de vraag naar financiële technologieoplossingen, wat kan leiden tot volatiliteit in de omzet en winstgevendheid.
 • Regelgevingsrisico’s: De financiële sector is onderhevig aan strenge regelgeving, en wijzigingen in regelgeving kunnen van invloed zijn op de bedrijfsvoering en kosten van SS&C Technologies Holdings.
 • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve markt met andere leveranciers van financiële technologieoplossingen, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en uitdagingen om marktaandeel te behouden.
 • Technologische veranderingen: De financiële technologie-industrie evolueert snel, en het is belangrijk voor SS&C Technologies Holdings om bij te blijven met nieuwe technologische ontwikkelingen en trends om relevant te blijven in de markt.

Over SS&C Technologies Holdings

SS&C Technologies Holdings is een Amerikaanse multinational die zich toelegt op financiële technologie met het hoofdkantoor in Windsor in de staat Connecticut.

SS&C Technologies Holdings levert specifiek software en service aan de financiële sector. De onderneming heeft vestigingen in Amerika, Azië, Europa, Afrika en Australië. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als SSNC. SS&C Technologies is opgericht in 1986 door William C. Stone. Vorig jaar nam SS&C Technologies Algorithmics over van een andere reus, IBM. De werkzaamheden zijn verdeeld in onder meer de divisies Fund Services, Advent, Skyline en BenefiX.

SS&C Technologies Holdings

Wel of niet aandelen SS&C Technologies Holdings kopen?

SS&C Technologies Holdings is een bedrijf dat gespecialiseerd is in financiële softwareoplossingen. Maar is het de moeite waard om aandelen van SS&C Technologies Holdings te kopen? Laten we het eens bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in de financiële sector en technologie, kan SS&C Technologies Holdings een interessante investering zijn. Het bedrijf biedt softwareoplossingen voor vermogensbeheer, verzekeringen en andere financiële diensten, en heeft een sterke positie in de markt.

Een ander positief aspect is de groeiende behoefte aan efficiëntie en automatisering in de financiële sector. SS&C Technologies Holdings speelt in op deze behoefte met hun geavanceerde softwareoplossingen, waardoor bedrijven hun processen kunnen stroomlijnen en kosten kunnen besparen.

Aan de andere kant moet je rekening houden met de concurrentie in de sector. Er zijn andere bedrijven die vergelijkbare financiële softwareoplossingen aanbieden. Het is belangrijk om te onderzoeken hoe SS&C Technologies Holdings zich onderscheidt van de concurrentie en of het kan blijven groeien in een competitieve omgeving.

Al met al kan het kopen van aandelen SS&C Technologies Holdings interessant zijn, maar het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en de markttrends in de gaten te houden. Overweeg je beleggingsdoelen en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.