Aandelen SS&C Technologies Holdings kopen

Wil je beleggen in SS&C Technologies Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct SS&C Technologies Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SS&C Technologies Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SS&C Technologies Holdings raadplegen. SS&C Technologies Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SSNC.

Waar kan je SS&C Technologies Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SS&C Technologies Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SS&C Technologies Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SS&C Technologies Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SS&C Technologies Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SS&C Technologies Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SS&C Technologies Holdings

SS&C Technologies Holdings is een Amerikaanse multinational die zich toelegt op financiële technologie met het hoofdkantoor in Windsor in de staat Connecticut.
SS&C Technologies Holdings levert specifiek software en service aan de financiële sector. De onderneming heeft vestigingen in Amerika, Azië, Europa, Afrika en Australië. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als SSNC. SS&C Technologies is opgericht in 1986 door William C. Stone. Vorig jaar nam SS&C Technologies Algorithmics over van een andere reus, IBM. De werkzaamheden zijn verdeeld in onder meer de divisies Fund Services, Advent, Skyline en BenefiX.