Aandelen SSE kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in SSE aandelen? Op deze pagina kan je direct SSE aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SSE. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SSE raadplegen. SSE is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SSE-L.

Waar kan je SSE aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SSE kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel SSE?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SSE. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SSE?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SSE? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SSE is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in SSE.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse SSE

Sterke punten:

 • Goede reputatie: SSE heeft een sterke reputatie als betrouwbare beleggingsmaatschappij.
 • Divers aanbod: SSE biedt een breed scala aan beleggingsfondsen, waardoor beleggers veel keuze hebben.
 • Expertise: SSE heeft veel ervaring en deskundigheid in huis om beleggingen te beheren.
 • Financiële stabiliteit: SSE heeft een solide financiële positie en heeft in het verleden goede prestaties geleverd.

Zwakke punten:

 • Risico’s verbonden aan beleggen: Beleggen bij SSE is niet zonder risico’s, zoals marktrisico’s, valutarisico’s en politieke risico’s.
 • Concurrentie: Er is veel concurrentie op de beleggingsmarkt, wat kan leiden tot lagere rendementen en hogere kosten.
 • Geen garantie op succes: Ook al heeft SSE in het verleden goede prestaties geleverd, dit biedt geen garantie voor toekomstige successen.

Over SSE

SSE is een bekend energiebedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in het Schotse Perth. De aandelen staan genoteerd op de Londen Stock Exchange. Bovendien geldt het als een FTSE 100 component. SSE is met name actief in de het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Op de Londense beurs worden de aandelen overigens verhandeld als SSE.

SSE werd opgericht in 1998 en is zeer nauw betrokken bij de zowel de oprichting als de levering van elektra en gas, de exploitatie van gas en ook van telecommunicatienetwerken en verder aan eigenlijk alle energie gerelateerde diensten.

aandeel sse kopen

Wel of niet aandelen SSE kopen?

Als je overweegt om te investeren in de beleggingsmaatschappij SSE, zijn er een aantal sterke en zwakke punten om in gedachten te houden.

Een van de sterke punten van SSE is hun goede reputatie als betrouwbare beleggingsmaatschappij. Bovendien bieden ze een breed scala aan beleggingsfondsen, wat voor veel keuzemogelijkheden zorgt. Ook hebben ze veel expertise en ervaring in huis om beleggingen te beheren, en hebben ze in het verleden goede prestaties geleverd. Daarnaast hebben ze een solide financiële positie, wat vertrouwen geeft aan beleggers.

Aan de andere kant brengt beleggen bij SSE ook risico’s met zich mee, zoals marktrisico’s en politieke risico’s. Bovendien is er veel concurrentie op de beleggingsmarkt, wat kan leiden tot lagere rendementen en hogere kosten. Ten slotte biedt het verleden geen garantie voor toekomstig succes, dus het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te kijken of SSE past bij jouw persoonlijke beleggingsstrategie.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in beleggen bij SSE, is het belangrijk om zowel de sterke als de zwakke punten van deze beleggingsmaatschappij te overwegen voordat je een beslissing neemt.