Aandelen St James Place kopen

Wil je beleggen in St James Place aandelen? Op deze pagina kan je direct St James Place aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in St James Place. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel St James Place raadplegen. St James Place is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STJ-L.

Waar kan je St James Place aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel St James Place kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel St James Place?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel St James Place. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in St James Place?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van St James Place? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in St James Place is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in St James Place.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over St James Place

St. James Place is een bekende vermogensbeheerder die gevestigd is in Cirencester. De aandelen staan op de London Stock Exchange genoteerd onder de aanduiding STJ en het is eveneens een FTSE 100 component. St. James Place geldt als de grootste particuliere vermogensbeheerder van het Verenigd Koninkrijk, het bedrijf zag het levenslicht in 1991.
Grondleggers van de onderneming waren Jacob Rothschild en Mark Weinberg. In The Giles Harwood Wealth Management heeft het een bekende dochteronderneming. Aanvankelijk luisterde de onderneming naar de naam Rothschild Assurance Group. In 1997 ging het bedrijf naar de beurs.