Aandelen Stagecoach kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Stagecoach aandelen? Op deze pagina kan je direct Stagecoach aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Stagecoach. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Stagecoach raadplegen. Stagecoach is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGC-L.

Waar kan je Stagecoach aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Stagecoach kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Stagecoach?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Stagecoach. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Stagecoach?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Stagecoach? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Stagecoach is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Stagecoach.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Stagecoach

Stagecoach is een internationaal opererend openbaarvervoersbedrijf. Het is met het hoofdkantoor gevestigd in het Schotse Perth en is bedrijfsmatig actief in Engeland, Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland. Stagecoach vervoert elke dag 2,5 miljoen mensen, iets dat het doet met 12.500 voertuigen.

Aandelen Stagecoach worden op de beurs in Londen verhandeld als SGG. Het bedrijf werd in 1980 gesticht door de oprichters Brian Spouter en Ann en Robin Gloag. Stagecoach London is een bekende dochteronderneming van Stagecoach. Aanvankelijk heette de onderneming Gloag Trotter en was het een verhuurbedrijf van met name campers.

aandeel stagecoach kopen