Aandelen Standard Chartered kopen

Wil je beleggen in Standard Chartered aandelen? Op deze pagina kan je direct Standard Chartered aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Standard Chartered. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Standard Chartered raadplegen. Standard Chartered is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STAN-L.

Waar kan je Standard Chartered aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Standard Chartered kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Standard Chartered?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Standard Chartered. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Standard Chartered?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Standard Chartered? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Standard Chartered is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Standard Chartered.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Standard Chartered

Standard Chartered is een Engelse bankengroep. Het is met name actief in het Verre Oosten en in Afrika. De bankengroep werd in 1969 gesticht na een fusie tussen de Standard Bank met de Chartered Bank of India. Ondertussen is Standard Chartered ook actief in Australië en China.
De aandelen van Standard Chartered staan als STAN genoteerd op de beurs in Londen. Standard Chartered Hongkong is een bekende dochteronderneming. De onderneming is zeer gezien. Zo was het jarenlang sponsor van de marathon van Hongkong en was het ook verbonden aan voetbalclub Liverpool.