Aandelen Standard Life Aberdeen kopen

Wil je beleggen in Standard Life Aberdeen aandelen? Op deze pagina kan je direct Standard Life Aberdeen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Standard Life Aberdeen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Standard Life Aberdeen raadplegen. Standard Life Aberdeen is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLA-L.

Waar kan je Standard Life Aberdeen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Standard Life Aberdeen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Standard Life Aberdeen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Standard Life Aberdeen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Standard Life Aberdeen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Standard Life Aberdeen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Standard Life Aberdeen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Standard Life Aberdeen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Standard Life Aberdeen

Standard Life Aberdeen genoot in eerste instantie bekendheid als Standard Life en geldt als een wereldwijd actieve investeringsmaatschappij. Het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Edinburgh. Het bedrijf startte in 2017 na een fusie tussen Standard Life en Aberdeen Asset Management. De aandelen worden op de London Stock Exchange verhandeld als SLA.
In Threesixty Services heeft Standard Life Aberdeen een bekende dochteronderneming en ondertussen is de onderneming ook een FTSE 100 component. De divisie vermogensbeheer van het bedrijf wordt overigens uitgevoerd onder de naam Aberdeen Standard Investments. Momenteel is de onderneming de grootste actieve vermogensbeheerder van het Verenigd Koninkrijk.