Aandelen Stanley Black & Decker kopen

Wil je beleggen in Stanley Black & Decker aandelen? Op deze pagina kan je direct Stanley Black & Decker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Stanley Black & Decker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Stanley Black & Decker raadplegen. Stanley Black & Decker is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SWK.

Waar kan je Stanley Black & Decker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Stanley Black & Decker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Stanley Black & Decker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Stanley Black & Decker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Stanley Black & Decker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Stanley Black & Decker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker was voorheen vooral bekend als The Stanley Works en is ondertussen een Fortune 500 bedrijf geworden. Het geldt als een toonaangevende fabrikant van industriële gereedschappen en huishoudelijke hardware. Bovendien levert het beveiligingsproducten.
Het hoofdkantoor van Stanley Black & Decker staat in Hartford in New Brittain, Connecticut. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als SWK. De onderneming heeft een bijzonder rijke historie die teruggaat naar het jaar 1843. Zeer bekende dochters zijn DeWalt, Black & Decker en Facom.