Aandelen Steel Dynamics kopen

Wil je beleggen in Steel Dynamics aandelen? Op deze pagina kan je direct Steel Dynamics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Steel Dynamics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Steel Dynamics raadplegen. Steel Dynamics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STLD.

Waar kan je Steel Dynamics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Steel Dynamics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Steel Dynamics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Steel Dynamics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Steel Dynamics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Steel Dynamics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Steel Dynamics

Steel Dynamics is een bekende Amerikaanse staalproducent met de hoofdzetel in Fort Wayne in de staat Indiana. Het ook wel tot SDI afgekorte bedrijf in staal beschikt over een productiecapaciteit van 13 miljoen ton. Steel Dynamics is de derde grootste producent van koolstofstaal producten in de Verenigde Staten.
Steel Dynamics staat als STLD genoteerd op de Nasdaq. OmniSource Limited is een bekende dochteronderneming van Steel Dynamics, dat ook een Fortune 500 bedrijf is én een S&P 4000 component. De staalproducent werd in 1993 opgericht en is dus een nog pril bedrijf.