Aandelen Stericycle kopen

Wil je beleggen in Stericycle aandelen? Op deze pagina kan je direct Stericycle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Stericycle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Stericycle raadplegen. Stericycle is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SRCL.

Waar kan je Stericycle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Stericycle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Stericycle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Stericycle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Stericycle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Stericycle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Stericycle

Stericycle is een compliance bedrijf dat is gespecialiseerd in het verzamelen en afvoeren van gereguleerde stoffen. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld medisch afval, scherpe voorwerpen, geneesmiddelen en gevaarlijk afval.
Het verleent bovendien diensten voor teruggeroepen en vervallen goederen. Het bedrijf staat onder leiderschap van CEO Cindy Miller en zag in 1989 het levenslicht. Stericycle is eveneens inzetbaar binnen onderwijs en trainingsdiensten en zeker ook voor patiënten communicatie diensten. Stericycle heeft ondertussen vestigingen over heel de wereld. Bijzondere vestigingen zijn die in Utah en North California waar speciale verbrandingsovens voor medisch afval staan opgesteld.