Aandelen Stifel kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Stifel aandelen? Op deze pagina kan je direct Stifel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Stifel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Stifel raadplegen. Stifel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SF.

Waar kan je Stifel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Stifel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Stifel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Stifel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Stifel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Stifel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Stifel

Stifel is een Amerikaanse multinational en onafhankelijke investeringsbank en financieel dienstverlener. De bank werd onder deze naam opgericht in 1983 en de aandelen van Stifel worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SF. Overigens staat het al sinds 1986 genoteerd op de New York Stock Exchange.

Stifel is met het hoofdkantoor gevestigd in Saint Louis in Missouri. Keefe en Bruyette & Woods zijn de meer bekende dochters van Stifel dat ook een S&P 400 component is. Overigens kende Stifel al in 1890 een voorganger in de Altheimer and Rawlings Investments.

Stifel