Aandelen STMicroelectronics kopen

Wil je beleggen in STMicroelectronics aandelen? Op deze pagina kan je direct STMicroelectronics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in STMicroelectronics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel STMicroelectronics raadplegen. STMicroelectronics is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STM-I.

Wat is de actuele koers van het aandeel STMicroelectronics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel STMicroelectronics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in STMicroelectronics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van STMicroelectronics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in STMicroelectronics is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in STMicroelectronics.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je STMicroelectronics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel STMicroelectronics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€2 + 0,03% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Over STMicroelectronics

STMicroelectronics is een Italiaans-Frans bedrijf bekend van de productie van halfgeleiders en andere elektronica. De aandelen van het bedrijf worden onder de aanduiding STM verhandeld en het hoofdkantoor staat in Zwitserland, Geneve om precies te zijn. De onderneming zag in 1987 het levenslicht en bekende dochters zijn Exagi, Draupner Graphics.
Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van het Italiaanse SGS Microelettronica en het Franse Thomson Semiconducteurs. In 1998 trok Thomson zich terug. STMicroelectronics wordt overigens meegenomen in de Italiaanse beursindex FTSE MIB en de Franse CAC 40.