Aandelen StoneCo kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in StoneCo aandelen? Op deze pagina kan je direct StoneCo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in StoneCo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel StoneCo raadplegen. StoneCo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STNE.

Waar kan je StoneCo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel StoneCo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel StoneCo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel StoneCo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in StoneCo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van StoneCo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over StoneCo

Stone Co is een gerespecteerd bedrijf dat oplossingen biedt voor financiële technologie. Deze technologie moet handelaren de mogelijkheid bieden om elektronische handel te kunnen voeren via zogenaamde in-store online en mobiele kanalen in Brazilië. De aandelen van de onderneming staan als STNE genoteerd op de Nasdaq.

De oplossingen worden door Stone Co vooral via voor deze oplossingen speciale gepatenteerde Stonehubs aangeboden, die lokale verkopen alsmede lokale diensten aanbieden. Ondertussen heeft Stone Co zo’n 250.000 klanten. Veel van die klanten zijn handelaren die als klein en middelgroot omschreven kunnen worden.

StoneCo