Aandelen Stora Enso kopen

Wil je beleggen in Stora Enso aandelen? Op deze pagina kan je direct Stora Enso aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Stora Enso. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Stora Enso raadplegen. Stora Enso is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STERV.HE.

Waar kan je Stora Enso aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Stora Enso kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Stora Enso?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Stora Enso. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Stora Enso?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Stora Enso? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Stora Enso is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Stora Enso.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Stora Enso

Stora Enso is een Zweeds Fins bedrijf en geldt als de op twee na grootste bosbouw onderneming ter wereld  Het doet eveneens in grote papier- en verpakkingsproducten. Het hoofdkantoor staat in Helsinki. De aandelen van Stora Enso worden als  STERN op de beurs verhandeld. 
 
De onderneming werd opgericht in 1998 en bekende dochters zijn Efira, Martes del Plata en Viridia.  Het bedrijf geldt als oudste NV ter wereld en de historie gaat terug naar 1288. Bij de start van deze onderneming werden destijds acht aandelen uitgegeven. De eerste activiteiten van het bedrijf vonden plaats in de mijn Falun.