Aandelen Storebrand kopen

Wil je beleggen in Storebrand aandelen? Op deze pagina kan je direct Storebrand aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Storebrand. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Storebrand raadplegen. Storebrand is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STB.OL.

Waar kan je Storebrand aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Storebrand kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Storebrand?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Storebrand. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Storebrand?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Storebrand? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Storebrand is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Storebrand.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Storebrand

Storebrand is een bekende Noorse dienstverlener. Verreweg de meeste activiteiten van de onderneming hebben te maken met levensverzekeringen en pensioensparen. De onderneming werd al in 1767 opgericht en het hoofdkantoor staat in Lysaker, net even buiten Oslo. Skagen Funds is een bekende dochteronderneming van Storebrand.
Storebrand heeft ook afdelingen die zich bezig houden met investeringen en bankzaken. Ten in 2007 het Zweedse SPP overgenomen werd van Handelsanken werd Storebrand actief in de levensverzekeringen. Het bedrijf begin in 1767 overigens als Den Amlindege Brand Forsikrings Anstalt. Later veranderde de naam ook nog in Norges Brandklasse (1982).