Aandelen Straumann kopen

Wil je beleggen in Straumann aandelen? Op deze pagina kan je direct Straumann aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Straumann. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Straumann raadplegen. Straumann is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STMN.VX.

Waar kan je Straumann aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Straumann kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Straumann?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Straumann. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Straumann?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Straumann? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Straumann is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Straumann.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Straumann

Straumann heeft het hoofdkantoor gevestigd in Basel en is een onderzoeker, ontwikkelaar en producent van tandheelkundige implantaten, instrumenten en bio-materialen net als Cad Cam protheses en digitale apparatuur voor de tandheelkundige wereld. Dat doet het al sinds 1954 en ClearCorrect en Neodent zijn bekende dochters van Straumann.
Daarnaast biedt het ook nog eens zeer gespecialiseerde trainingen en opleidingen die te maken hebben met de tandheelkunde. Ondertussen levert Straumann haar producten en diensten al aan meer dan 100 landen, dit via partners op het gebied van distributie en andere relevante partners.