Aandelen Stryker kopen

Wil je beleggen in Stryker aandelen? Op deze pagina kan je direct Stryker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Stryker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Stryker raadplegen. Stryker is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SYK.

Waar kan je Stryker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Stryker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Stryker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Stryker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Stryker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Stryker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Stryker

Stryker houdt zich met name bezig met medische technologieën, is een Fortune 500 bedrijf en is gevestigd in Kalamazoo in Michigan. Aandelen worden openbaar verhandeld als SYK in de New York Stock Exchange.
Het hoofdkantoor van de onderneming is ook gevestigd in Kalamazoo. Oprichter van het bedrijf was Homer Stryker waarmee de naam van de onderneming ook meteen verklaard is. In Physio Control en Howmedica Osteonics heeft het twee belangrijke dochterondernemingen. Stryker heeft het druk met onder meer implantaten, medische uitrusting, en uitrusting voor specifiek endoscopie, communicatiesystemen en andere medische specialismes.