Aandelen Subaru kopen

Wil je beleggen in Subaru aandelen? Op deze pagina kan je direct Subaru aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Subaru. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Subaru raadplegen. Subaru is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 7270.TY.

Waar kan je Subaru aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Subaru kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Subaru?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Subaru. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Subaru?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Subaru? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Subaru

Subaru is een Japans automerk dat deel uitmaakt en onderdeel is van Fuji Heavy Industries, en dat is terug te zien in het logo waarin dit gesternte op subtiele wijze terugkeert. FHI ging in 2000 samen met het Amerikaanse General Motors. Saab profiteerde hiervan en reed  vanaf dat moment op een onderstel van Subaru.
Alle aandelen GM werden eind 2006 vervolgens overgenomen door de Japanse gigant Toyota. De eerste Subaru die van de band rolde was overigens de Subaru 1500, een auto die sterk leek en ook een afgeleide was van de populaire Peugeot 403. Op dit moment pronkt Subaru met de modellen Imprez, XV, Forester, Levorg, Outback en BRZ.