Aandelen Subsea7 kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Subsea7 aandelen? Op deze pagina kan je direct Subsea7 aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Subsea7. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Subsea7 raadplegen. Subsea7 is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in Noorse Kroon aan de OSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SUB.OL.

Waar kan je Subsea7 aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Subsea7 kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Subsea7?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Subsea7. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Subsea7?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Subsea7? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Subsea7 is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Subsea7.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Subsea7

Subsea is een zeer interessant bedrijf dat zoals de naam wellicht al doet vermoeden doet aan onderzees engineering, constructie werkzaamheden en diensten verleent. Dat doet het speciaal voor de offshore energie industrie. Officieel staat de onderneming ingeschreven in Luxemburg. Het hoofdkantoor is echter gevestigd in de regio Sutton in Londen.  En om het nog mooier te maken, Subsea is van origine een Amerikaans bedrijf.

Subsea heeft  een interessante dochteronderneming in Seaway Heavy Lifting Limited. De aandelen van de onderneming worden overigens onder de aanduiding SUBS verhandeld. Subsea is een wereldwijde actieve onderneming geworden.

aandeel subsea7 kopen