Aandelen Suedzucker kopen

Wil je beleggen in Suedzucker aandelen? Op deze pagina kan je direct Suedzucker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Suedzucker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Suedzucker raadplegen. Suedzucker is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SZU.DE.

Waar kan je Suedzucker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Suedzucker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Suedzucker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Suedzucker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Suedzucker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Suedzucker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Suedzucker is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Suedzucker.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Südzucker

Südzucker is een alom erkend Duits bedrijf en de grootste suikerproducent in Europa.  Elk jaar opnieuw slaagt het er in rond de 4,8 miljoen ton suiker te produceren.  De aandelen van de suiker gigant worden onder de noemer SZU verhandeld op de Deutsche Börse. Het hoofdkantoor van Südzucker is gevestigd in het Duitse Mannheim.
 
Südzucker zag al in 1926 het levenslicht en het al even bekende San Louis Sucre is samen met CropEnergies een van de dochters van Südzucker. Moederbedrijf van Südzucker is de Süddeutsche Zucker Rubenverkentungsgeschaft.