Aandelen Sulzer kopen

Wil je beleggen in Sulzer aandelen? Op deze pagina kan je direct Sulzer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sulzer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sulzer raadplegen. Sulzer is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SUN.VX.

Waar kan je Sulzer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sulzer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sulzer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sulzer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sulzer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sulzer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sulzer is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sulzer.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sulzer

De gebroeders Sulzer begonnen in 1832 een bedrijf dat tegenwoordig genoteerd staat aan de Swiss Exchange. Het bedrijf produceerde dieselmotoren, die ooit door een werknemer die luisterde naar de naam Rudolf Diesel werden uitgevonden. Overigens staan de aandelen van Sulzer als SUN op de Zwitserse beurs genoteerd.
Sulzer houdt domicilie in Winterthur en GEKA en Brithinee Electric zijn bekende dochters. Ook Nederland maakte gretig gebruik van de dieselmotoren, onder meer voor de onderzeeboten van de Marine.  Onder de naam New Sulzer Diesel wordt nog steeds gewerkt aan het verbeteren van dieselmotoren en het ontwikkelen van nieuwe motoren.