Aandelen Sumitomo kopen

Wil je beleggen in Sumitomo aandelen? Op deze pagina kan je direct Sumitomo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sumitomo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sumitomo raadplegen. Sumitomo is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8053.TY.

Wat is de actuele koers van het aandeel Sumitomo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sumitomo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Sumitomo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sumitomo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Sumitomo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sumitomo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
0,15% met JPY 500 minimum

Over Sumitomo

Sumitomo is een van de grootste wereldwijde handelsmaatschappijen. Het bedrijf staat bekend als een gediversifieerde onderneming die werd opgericht in 1919. Sumitomo behoort tot de Sumitomo Group en is genoteerd aan de bekende Japanse beurzen. Het is eveneens onderdeel van de Topix index en de Nikkei 225.
Het hoofdkantoor van Sumitomo vind je in Chiyoda en voorzitter is Kunihari Nakamura en een bekende dochteronderneming is SCSK Corporation. De roots van het bedrijf gaat terug naar de zeventiende eeuw en ooit startte Sumitomo haar activiteiten met een boek- en medicijnwinkel.