Aandelen Sun Communities kopen

Wil je beleggen in Sun Communities aandelen? Op deze pagina kan je direct Sun Communities aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sun Communities. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sun Communities raadplegen. Sun Communities is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SUI.

Waar kan je Sun Communities aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sun Communities kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sun Communities?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sun Communities. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sun Communities?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sun Communities? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sun Communities

Sun Communities is een zeer bekend investeringsfonds in onder andere onroerend goed en investeert in woningen en specifiek in recreatiewoningen. Eind vorig haar had het belangen in 424 van dergelijke gemeenschappen en parken met dergelijke woningen en dat in zowel de Verenigde Staten en Canada.
Sun Communities bezit 142.000 sites en de aandelen van het bedrijf worden op de New York Stock Exchange als SUI. Het hoofdkantoor van Sun Communities is gevestigd in Southfield in Michigan en het oprichtingsjaar was 1975. High Point Associates is de meest bekende dochteronderneming van Sun Communities.