Aandelen Sun Life Financial kopen

Wil je beleggen in Sun Life Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Sun Life Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sun Life Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sun Life Financial raadplegen. Sun Life Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLF.

Waar kan je Sun Life Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sun Life Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sun Life Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sun Life Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sun Life Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sun Life Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sun Life Financial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sun Life Financial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sunlife Financial

Sunlife Fnancial is een Canadese financiële dienstverlener. Sunlife Financial geniet bekendheid door vooral door de levensverzekeringen die het aanbiedt en op dat vlak is het een van de grootste van de gehele wereld. Het bedrijf heeft bovendien een zeer rijke historie, een geschiedenis die heel ver teruggaat naar het jaar 1865.  
De aandelen van Sunlife Financial worden als SLF verhandeld op de Toronto Stock Exchange. De hoofdzetel van Sunlife Financial staat in Toronto en Massachusetts Financial Services Company is wellicht de meest bekende dochteronderneming van Sunlife Financial, al jaren toonaangevend op het gebied van levensverzekeringen.