Aandelen Suncor Energy kopen

Wil je beleggen in Suncor Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Suncor Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Suncor Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Suncor Energy raadplegen. Suncor Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SU.

Waar kan je Suncor Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Suncor Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Suncor Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Suncor Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Suncor Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Suncor Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Suncor Energy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Suncor Energy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Suncor Energy

Suncor Energy is een oliemaatschappij in Canada en een geïntegreerd energiebedrijf. Het hoofdkantoor staat in Calgary en Suncor Energy geldt als specialist in productie van synthetische ruwe olie uit olie zand. Suncor Energy was overigens al eens opgenomen in de vermaarde Forbes Global 2000 lijst.
Tot het jaar 2010 verkocht Suncor Energy de diensten en de producten rechtstreeks aan particuliere klanten in Ontario. Dit gebeurde via een uitstekend downstream netwerk van een kleine 300 geëxploiteerde retail en dieselbrandstof sites. Die tak is echter inmiddels echter afgestoten.  De aandelen staan genoteerd aan de NYSE en bovendien is het een S&P en TSX 60 component.