Aandelen Suncorp Group kopen

Wil je beleggen in Suncorp Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Suncorp Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Suncorp Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Suncorp Group raadplegen. Suncorp Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SUN.CHA.

Waar kan je Suncorp Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Suncorp Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Suncorp Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Suncorp Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Suncorp Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Suncorp Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Suncorp Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Suncorp Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Suncorp Group

Suncorp Group is een bekende financiële verzekerings- en bankonderneming, Het hoofdkantoor staat in Brisbane, Queensland. SUN is de aanduiding waaronder de aandelen van Suncorp Group worden verhandeld.  AAMI geldt als een voorname dochteronderneming zoals  Vero Insurance en Shanuons dat eveneens zijn. 
Suncorp Group is een van de middelgrote banken in Australië en een van de grootste algemene verzekeringsgroepen die het land rijk is.  Het bedrijf is ontstaan in 1996 als gevolg van een fusie tussen Suncorp, de Metway Bank en Queensand Industry. En die fusie is een prima beslissing geweest.