Aandelen SunPower kopen

Wil je beleggen in SunPower aandelen? Op deze pagina kan je direct SunPower aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SunPower. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SunPower raadplegen. SunPower is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPWR.

Waar kan je SunPower aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SunPower kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SunPower?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SunPower. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SunPower?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SunPower? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SunPower

SunPower is een Amerikaans energiebedrijf. Het bedrijf ontwerpt zonnepanelen van kristallijn silicium. Het maakt de zonnepanelen op basis van een all-back contact zonnecel, die speciaal voor SunPower is ontwikkeld aan de Stanford University.
Het bedrijf is voor het overgrote deel in handen van Total. Het staat op de Nasdaq genoteerd als SPWR. Het bedrijf is met het hoofdkwartier gevestigd in  San Jose in Californië en zoals gesteld is Total S.A. de moedermaatschappij. Ook in ons land wordt net als in België en Luxemburg volop gebruik gemaakt van de zonnepanelen van SunPower, die bekend staan vanwege het hoge rendement.