Aandelen Sunrise kopen

Wil je beleggen in Sunrise aandelen? Op deze pagina kan je direct Sunrise aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sunrise. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sunrise raadplegen. Sunrise is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SRCG.VX.

Waar kan je Sunrise aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sunrise kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sunrise?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sunrise. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sunrise?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sunrise? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sunrise is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sunrise.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sunrise

Sunrise is een Zwitserse telecomprovider met hoofdkwartier in Zurich. Met bijna drie miljoen klanten is het na Swisscom de grootste aanbieder van Zwitserland. Het biedt mobiele communicatie, TV en vaste telefonie, net als internetdiensten. De onderneming is actief vanaf het jaar 2000.
Moeder van deze zeer succesvolle onderneming is Sunrise Communication en Sunrise was voorheen een dochteronderneming van TDC A/S. Tot het jaar 2015 was Sunrise overigens in eigendom van CC Capital Partners. Sunrise ontstond overigens uit een fusie met diAx. De onderneming genoot ook bekendheid van de Sunrise Tower waarin het lange tijd in Zurich gevestigd was.