Aandelen Sunrise kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sunrise aandelen? Op deze pagina kan je direct Sunrise aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sunrise. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sunrise raadplegen. Sunrise is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SRCG.VX.

Waar kan je Sunrise aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sunrise kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sunrise?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sunrise. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sunrise?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sunrise? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sunrise is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Sunrise.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse UBS Group

Sterke punten

 • Diversificatie: De UBS Group heeft een breed scala aan activiteiten, waaronder investment banking, wealth management en retail banking.
 • Solide reputatie: UBS heeft een sterke reputatie in de financiële sector en wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare banken ter wereld.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van vestigingen en klanten, wat leidt tot een stabiele en diverse inkomstenstroom.
 • Focus op duurzaamheid: UBS heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft ambitieuze doelstellingen op het gebied van milieuvriendelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
 • Financiële kracht: UBS is financieel sterk en heeft een solide kapitaalpositie, wat het bedrijf in staat stelt om te investeren in groei en innovatie.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van de marktomstandigheden: Net als alle andere banken is UBS gevoelig voor schommelingen in de markt en de economie.
 • Regelgevingsrisico’s: De financiële sector is sterk gereguleerd en UBS kan worden beïnvloed door veranderingen in wet- en regelgeving.
 • Reputatierisico’s: UBS heeft in het verleden te maken gehad met schandalen en kan worden beïnvloed door negatieve publiciteit en reputatieschade.

Over Sunrise

Sunrise is een Zwitserse telecomprovider met hoofdkwartier in Zurich. Met bijna drie miljoen klanten is het na Swisscom de grootste aanbieder van Zwitserland. Het biedt mobiele communicatie, TV en vaste telefonie, net als internetdiensten. De onderneming is actief vanaf het jaar 2000.

Moeder van deze zeer succesvolle onderneming is Sunrise Communication en Sunrise was voorheen een dochteronderneming van TDC A/S. Tot het jaar 2015 was Sunrise overigens in eigendom van CC Capital Partners. Sunrise ontstond overigens uit een fusie met diAx. De onderneming genoot ook bekendheid van de Sunrise Tower waarin het lange tijd in Zurich gevestigd was.

aandeel sunrise kopen

Wel of niet aandelen Sunrise kopen?

Sunrise is een van de grootste telecombedrijven in Zwitserland en biedt mobiele, vaste en breedbanddiensten aan. Als je overweegt om aandelen van Sunrise te kopen, zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden.

Een van de sterke punten van Sunrise is de groeiende klantenbasis. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gestage groei gezien in het aantal klanten, wat heeft bijgedragen aan de groei van de omzet en de winstgevendheid. Bovendien heeft Sunrise een sterke positie op de Zwitserse telecommarkt, waar het concurreert met grote spelers als Swisscom en Salt.

Aan de andere kant is Sunrise een bedrijf dat opereert in een zeer concurrerende en snel veranderende industrie. Nieuwe technologieën en disruptieve concurrenten kunnen de groei van het bedrijf beïnvloeden. Bovendien is Sunrise sterk afhankelijk van de Zwitserse economie, wat betekent dat economische veranderingen invloed kunnen hebben op de prestaties van het bedrijf.

Als je overweegt om aandelen Sunrise te kopen, is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en de marktomstandigheden te evalueren. Het is ook belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus investeer alleen wat je bereid bent te verliezen.

Al met al biedt Sunrise een solide investeringsmogelijkheid voor beleggers die op zoek zijn naar groei en rendement. Het bedrijf heeft een sterke klantenbasis en een solide positie in de Zwitserse telecommarkt. Maar wees voorzichtig en investeer alleen als je overtuigd bent van de vooruitzichten van het bedrijf en de marktomstandigheden.