Aandelen Sunstone Hotel Investors kopen

Wil je beleggen in Sunstone Hotel Investors aandelen? Op deze pagina kan je direct Sunstone Hotel Investors aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sunstone Hotel Investors. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sunstone Hotel Investors raadplegen. Sunstone Hotel Investors is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHO.

Waar kan je Sunstone Hotel Investors aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sunstone Hotel Investors kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sunstone Hotel Investors?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sunstone Hotel Investors. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sunstone Hotel Investors?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sunstone Hotel Investors? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sunstone Hotel Investors

Sunstone Hotel Investors is een investeringsmaatschappij die speciaal beschikt over hotels van de hogere schaal, zeg maar de meer luxueus uitgeruste hotels. Of zoals de investeerder zelf zegt; ze doen in gastvrijheid en accommodaties. Het hoofdkwartier van de onderneming is gelegen in Irvine in Californië.
De aandelen van Sunstone Hotel Investors worden openbaar verhandeld als SHO op de New York Stock Exchange. Sunstone Hotel Investors werd opgericht in 1995 en heeft in Sunstone Hotel Partnership een bekende dochteronderneming. Het bedrijf is actief onder verschillende merknamen en tot de dagelijkse praktijk van het bedrijf hoort het verwerven, beheren en renoveren van de hotels.