Aandelen Super Retail Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Super Retail Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Super Retail Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Super Retail Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Super Retail Group raadplegen. Super Retail Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SUL.CHA.

Waar kan je Super Retail Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Super Retail Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Super Retail Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Super Retail Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Super Retail Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Super Retail Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Super Retail Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Super Retail Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Super Retail Group

Sterke punten Super Retail Group

  • Diversificatie: Super Retail Group is actief in meerdere sectoren, waaronder automotive, sport en recreatie. Dit zorgt voor een brede basis van inkomsten en een verminderd risico op een tegenvallende prestatie in één sector.
  • Online verkoop: Het bedrijf heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van een robuuste online aanwezigheid en kan zo profiteren van de groeiende trend van e-commerce.
  • Stabiele financiële situatie: Super Retail Group heeft een solide balans met weinig schulden en een gezonde cashflow, waardoor het in staat is om groei te financieren en dividend uit te keren aan aandeelhouders.

Zwakke punten Super Retail Group

  • Afhankelijkheid van de Australische economie: Aangezien Super Retail Group actief is in Australië, is het bedrijf kwetsbaar voor de economische situatie in dat land. Een vertraging in de groei of een recessie kan de prestaties van het bedrijf beïnvloeden.
  • Intensieve concurrentie: Super Retail Group opereert in sectoren met veel concurrentie, waarbij grote spelers zoals Amazon een bedreiging kunnen vormen voor de omzet van het bedrijf.
  • Regelgevingsrisico’s: De automotive sector waarin Super Retail Group actief is, wordt sterk beïnvloed door regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid, wat kan leiden tot extra kosten en beperkingen in de bedrijfsvoering.

Over Super Retail Group

De Super Retail Group heeft een mooie portefeuille met retail merken in Australië. Het exploiteert merken als onder andere autodealer Supercheap Auto en outdoor en vrijetijdsretailers als bijvoorbeeld MacPac en BCF. Ook Rebel Sport valt onder de Super Retail Group.  De aandelen worden overigens als SUL verhandeld op de beurs in Australië.

Reg Rowe is de oprichter van de Super Retail Group, dat deed hij overigens in het jaar 1972. Rebel is een bekende dochteronderneming van de merkhouder, net als dus Supercheap Auto en MacPac dat zijn.  

aandeel super retail group kopen

Wel of niet aandelen Super Retail Group kopen?

Als je op zoek bent naar een goede investeringsmogelijkheid, heb je misschien gehoord van de Super Retail Group. Dit Australische bedrijf, dat voornamelijk actief is in de detailhandel, heeft een sterke positie in de markt en is bekend om zijn populaire merken zoals Rebel Sport, BCF en Macpac.

Maar moet je nu wel of niet aandelen kopen in deze onderneming? De waarheid is dat er geen gemakkelijk antwoord is op deze vraag. Zoals bij elke investering zijn er risico’s en potentiële beloningen die moeten worden afgewogen.

Een van de voordelen van het investeren in Super Retail Group is dat het bedrijf solide financiële resultaten heeft behaald. In de afgelopen jaren is de winst gestaag gegroeid en heeft het bedrijf een hoog rendement op investeringen laten zien. Bovendien heeft het bedrijf een sterke balans en lage schuldenlast.

Aan de andere kant is er ook het risico dat de markt voor de detailhandel in de toekomst kan afnemen. Dit kan leiden tot een afname van de omzet en winst van Super Retail Group.

Als je besluit om te investeren in Super Retail Group, is het belangrijk om te onthouden dat de markt volatiel kan zijn en dat er geen garanties zijn voor rendement. Het is daarom belangrijk om je onderzoek te doen, de marktomstandigheden te analyseren en alleen te investeren wat je bereid bent te verliezen.

In het algemeen lijkt Super Retail Group echter een solide bedrijf met goede groeivooruitzichten en een sterke positie in de detailhandel. Als je op zoek bent naar een investering in de sector, kan het zinvol zijn om te overwegen om aandelen van dit bedrijf te kopen.