Aandelen Suzuki kopen

Wil je beleggen in Suzuki aandelen? Op deze pagina kan je direct Suzuki aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Suzuki. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Suzuki raadplegen. Suzuki is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 7269.TY.

Waar kan je Suzuki aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Suzuki kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Suzuki?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Suzuki. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Suzuki?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Suzuki? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Suzuki

Suzuki is een Japanse autofabrikant dat behalve auto’s ook motoren maakt. Oprichter van het bedrijf is Michio Suzuki, hij deed dat in 1909. Gemiddeld genomen bezet Suzuki de vierde positie wat betreft de autoproductie in Japan, nog achter koploper Toyota, Nissan en Honda.
Suzuki werkt nauw samen Mazda en Nissan en betrekt de dieselmotoren van Fiat. Daarvoor werkte de autofabrikant nauw samen met het automerk Subaru, met name bij de ontwikkeling van de Justy. Toen Suzuki zijn bedrijf oprichtte, deed het specifiek in weefgetouw en wapens. In 1937 werd de eerste auto geproduceerd.