Aandelen SVB Financial kopen

Wil je beleggen in SVB Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct SVB Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SVB Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SVB Financial raadplegen. SVB Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS>. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SIVB.

Waar kan je SVB Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SVB Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SVB Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SVB Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SVB Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SVB Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SVB Financial

SVB Financial Group is gevestigd in Santa Clara in Californië en is opgericht in 1983. Het staat als SVB genoteerd op de Nasdaq. Voor de goede orde; SVB staat voor Sillicon Valley Bank. In SVB Leerink heeft het een zeer bekende dochter.
SVB Financial helpt al ruim 35 jaar innovators – het staat niet voor niets in Sillicon Valley- en hun investeerders om heel snel gedurfde ideeën te kunnen ontwikkelen. Het biedt daarnaast een scala aan bankdiensten aan bedrijven van elke omvang en aan talloze innovatiecentra. SVB Financial doet dat wereldwijd.