Aandelen Swatch kopen

Wil je beleggen in Swatch aandelen? Op deze pagina kan je direct Swatch aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swatch. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swatch raadplegen. Swatch is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UHR.VX.

Waar kan je Swatch aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swatch kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Swatch?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swatch. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Swatch?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swatch? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swatch is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Swatch.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Swatch

Swatch komt uit Zwitserland en het bedrijf geniet bekendheid om de collectie horloges die aangeboden worden. Nicolas Hayek stond aan de wieg van het bedrijf, dat tegenwoordig eigenaar is van de Swatch Group. Hoofdkantoor van Swatch vind je in Biel.
Swatch zette in 1983 de toon en stond aan de basis van de opmars van de Zwitserse horloges die even uit de gratie geraakt waren. Vooral midden jaren negentig vierde Swatch succes na succes. Dat had vooral te maken met de toevoeging van juwelen aan het horloge en door een zeer geslaagde en innige samenwerking die het aanging met Mercedes Benz.