Aandelen Swedbank kopen

Wil je beleggen in Swedbank aandelen? Op deze pagina kan je direct Swedbank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swedbank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swedbank raadplegen. Swedbank is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SWED-A.ST.

Waar kan je Swedbank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swedbank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Swedbank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swedbank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Swedbank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swedbank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swedbank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Swedbank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Swedbank

Swedbank is een van de grootste spaarbanken die Zweden rijk is. Swedbank maakt onderdeel uit van de Swedbank Group en de bank werd opgericht in 1997 in Gotenburg. Tegenwoordig is het bedrijf met het hoofdkwartier gevestigd in Stockholm. Swedbank heeft in Entercard Group en Hansabank twee bekende dochters.
Swedbank is vanaf 1992 onderdeel van de Sparbanken Sverige. Toen in het jaar 1997 vindt er een samengaan plaats van een aantal banken en fuseerden ook de Forenings Sparbanken en Sparbanken Sverige en zo ontstond Swedbank. Behalve in Zweden is de spaarbank ook actief in de Baltische Staten.