Aandelen Swedish Match kopen

Wil je beleggen in Swedish Match aandelen? Op deze pagina kan je direct Swedish Match aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swedish Match. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swedish Match raadplegen. Swedish Match is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SWMA.ST.

Wat is de actuele koers van het aandeel Swedish Match?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swedish Match. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Swedish Match?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swedish Match? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swedish Match is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Swedish Match.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Swedish Match aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swedish Match kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Over Swedish Match

Swedish Match is een onderneming die zich toe heeft gelegd op rookvrije tabak, sigaren en pijptabak. Ook verkoopt Swedish Match lucifers en aanstekers. Dat doet het in meer dan 100 landen, zoals het in meer dan elf landen produceert. De aandelen van Swedish Match worden onder de aanduiding SWMA verhandeld op de beurs in Stockholm. Ivar Krueger is de oprichter van de producent van rookvrije tabak.
Swedish Match werd opgericht in 1915. In SMD Logistics heeft het een bekende dochteronderneming net als Gotlands Snus dat is. Sven Hendrikes geldt als president van de onderneming dat eveneens eigenaar is van Elisabeth Bas, de bekende tabaksfabriek in Valkenswaard.