Aandelen Swiss Life kopen

Wil je beleggen in Swiss Life aandelen? Op deze pagina kan je direct Swiss Life aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swiss Life. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swiss Life raadplegen. Swiss Life is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLHN.VX.

Waar kan je Swiss Life aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swiss Life kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Swiss Life?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swiss Life. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Swiss Life?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swiss Life? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swiss Life is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Swiss Life.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Swiss Life

Swiss Life staat bekend als ‘Zwitserleven’ en het daarbij sterke gevoel van welbehagen. Swiss Life is in eigendom van Vivat dat verder Reaal en Actiam in de portefeuille heeft. Hoofdkantoor van de onderneming staat in Zurich en oprichter van de onderneming was Conrad Widmer. AWD Holding en Tecis zijn de bekendste dochters van Swiss Life.
In Nederland vind je in Amstelveen een kantoor van Swiss Life, een onderneming die werkt in 4 takken: marketing en sales operation, technologie en inplementatie en financiën. Doel: iedereen het Zwitserleven gevoel aanbieden.