Aandelen Swiss Prime Site kopen

Wil je beleggen in Swiss Prime Site aandelen? Op deze pagina kan je direct Swiss Prime Site aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swiss Prime Site. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swiss Prime Site raadplegen. Swiss Prime Site is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPSN.VX.

Waar kan je Swiss Prime Site aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swiss Prime Site kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Swiss Prime Site?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swiss Prime Site. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Swiss Prime Site?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swiss Prime Site? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swiss Prime Site is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Swiss Prime Site.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Swiss Prime Site

Swiss Prime Site is een beursgenoteerde vastgoedbeleggingsmaatschappij met hoofdkantoor in het Zwitserse Olten. De aandelen van het bedrijf worden als SPSN verhandeld op de Zwitserse beurs. De onderneming is actief vanaf mei 1999 en dochtermaatschappijen zijn onder andere Wincasa, Terianum en de Frey Group.
Swiss Prime Site is gesticht door partijen als Credit Suisse, Siemens en de Winterthur Group. De beleggingen in vastgoed vormen met die van dochterondernemingen Wincasa AG de vastgoeddivisie van Swiss Prime Site. Het heeft ook een retailafdeling in Jelmoli, The House of Brands.