Aandelen Swiss Prime Site kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Swiss Prime Site aandelen? Op deze pagina kan je direct Swiss Prime Site aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swiss Prime Site. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swiss Prime Site raadplegen. Swiss Prime Site is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPSN.VX.

Waar kan je Swiss Prime Site aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swiss Prime Site kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Swiss Prime Site?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swiss Prime Site. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Swiss Prime Site?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swiss Prime Site? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swiss Prime Site is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Swiss Prime Site.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Swiss Prime Site

Sterke punten:

 • Strategische ligging: Swiss Prime Site heeft een aanzienlijke portefeuille van vastgoedobjecten in belangrijke stedelijke gebieden van Zwitserland, zoals Zürich, Bern en Genève.
 • Huurdersdiversiteit: Het bedrijf heeft een breed scala aan huurders in verschillende sectoren, wat het risico vermindert dat één sector een grote invloed heeft op de resultaten.
 • Groeipotentieel: Swiss Prime Site blijft haar portefeuille uitbreiden door nieuwe panden te verwerven en bestaande eigendommen te verbeteren, wat een potentieel biedt voor toekomstige groei.
 • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft een sterke financiële positie met een solide balans en een lage schuldenlast.

Zwakke punten:

 • Concurrentie: Swiss Prime Site opereert in een zeer competitieve markt en wordt geconfronteerd met concurrentie van andere vastgoedbedrijven en institutionele beleggers.
 • Risico’s verbonden aan vastgoedinvesteringen: Vastgoedinvesteringen zijn onderhevig aan fluctuaties in de markt en macro-economische factoren, wat kan leiden tot verliezen en een volatiel rendement.
 • Afhankelijkheid van de Zwitserse economie: Aangezien het bedrijf voornamelijk in Zwitserland opereert, is het gevoelig voor de economische omstandigheden in het land, waaronder wisselkoersschommelingen, politieke onzekerheid en veranderende regelgeving.

Over Swiss Prime Site

Swiss Prime Site is een beursgenoteerde vastgoedbeleggingsmaatschappij met hoofdkantoor in het Zwitserse Olten. De aandelen van het bedrijf worden als SPSN verhandeld op de Zwitserse beurs. De onderneming is actief vanaf mei 1999 en dochtermaatschappijen zijn onder andere Wincasa, Terianum en de Frey Group.

Swiss Prime Site is gesticht door partijen als Credit Suisse, Siemens en de Winterthur Group. De beleggingen in vastgoed vormen met die van dochterondernemingen Wincasa AG de vastgoeddivisie van Swiss Prime Site. Het heeft ook een retailafdeling in Jelmoli, The House of Brands.

aandeel swiss prime site kopen

Wel of niet aandelen Swiss Prime Site kopen?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om in te investeren, dan is het begrijpelijk dat je aandacht hebt voor Swiss Prime Site, een Zwitserse vastgoedonderneming die zich richt op commercieel en residentieel vastgoed in Zwitserland. Maar is het kopen van aandelen in dit bedrijf een verstandige zet?

Aan de ene kant heeft Swiss Prime Site een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare vastgoedinvesteerder, met een groot en divers portfolio van vastgoed in Zwitserland. Het bedrijf heeft ook een stabiele financiële positie en heeft in het verleden regelmatig dividend uitgekeerd aan aandeelhouders.

Aan de andere kant is de vastgoedmarkt altijd gevoelig voor economische schommelingen, en dit kan een negatieve invloed hebben op de waarde van aandelen in Swiss Prime Site. Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat beleggen in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt, en dat de waarde van aandelen kan fluctueren.

Al met al kan het kopen van aandelen in Swiss Prime Site een verstandige keuze zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare vastgoedinvesteerder in Zwitserland. Het is echter belangrijk om uw eigen onderzoek te doen en de risico’s zorgvuldig af te wegen voordat u een beslissing neemt.