Aandelen Swiss Re kopen

Wil je beleggen in Swiss Re aandelen? Op deze pagina kan je direct Swiss Re aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swiss Re. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swiss Re raadplegen. Swiss Re is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SREN.VX.

Waar kan je Swiss Re aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swiss Re kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Swiss Re?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swiss Re. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Swiss Re?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swiss Re? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swiss Re is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Swiss Re.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Swiss Re

Swiss Re staat voor Swiss Reinsurance Company. Het is een herverzekeringsbedrijf dat met de hoofdzetel gevestigd is in Zurich. Het geldt als de op een na grootste herverzekeraar van de wereld. De verzekeraar werd al in 1863 opgericht. Swiss Re groeit en groeit en is nu al actief in meer dan 25 landen, waaronder ook Luxemburg en Nederland. De aandelen worden op de Zwitserse beurs verhandeld als SREN.
Swiss Re Corporate Solutions is een dochteronderneming van Swiss Re, dat door talloze overnames verder doorgroeide. Mooi voorbeeld daarvan is wel de overname van GE Insurance Solutions in 2006. Het bedrijf bekleedt in de Forbes Global 2000 een hoge positie in.