Aandelen Swisscom kopen

Wil je beleggen in Swisscom aandelen? Op deze pagina kan je direct Swisscom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Swisscom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Swisscom raadplegen. Swisscom is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCMN.VX.

Waar kan je Swisscom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Swisscom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Swisscom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Swisscom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Swisscom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Swisscom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Swisscom is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Swisscom.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Swisscom

Swisscom is de grootste leverancier van telecommunicatie in Zwitserland. Zeker als het gaat om vaste telefonie heeft het een heuse monopolie positie nadat het in 1998 afsplitste van de Zwitserse PTT in Zwitserse Post en in dus Swisscom.
De Bondsraad heeft nog steeds 51 procent van de aandelen van Swisscom in het bezit overigens. Onder de noemer SCMN worden de aandelen verhandeld op de Zwitserse beurs. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bern. Swisscom heeft verschillende dochterondernemingen, Billag AG en Cabex AG zijn er twee mooie en ook bekende voorbeelden van.