Aandelen Sydbank kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sydbank aandelen? Op deze pagina kan je direct Sydbank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sydbank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sydbank raadplegen. Sydbank is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SYDB.CO.

Waar kan je Sydbank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sydbank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sydbank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sydbank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sydbank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sydbank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sydbank

Sydbank is een Deense bank die in 1970 is ontstaan uit een fusie van vier regionale banken. Het hoofdkantoor staat in de mooie Deense plaats Aabenraa. Sydbank is actief in Duitsland en het bedrijf is opgenomen in de OMX Copenhagen 20-index. De aandelen staan aan de beurs in Kopenhagen verhandeld als SYDB.

Green Team Holdings is een bekende dochtermaatschappij van Sydbank, dat grote bekendheid kreeg door zich met name in de sport te laten zien.  Zo is er een heuse Sydbank Arena – een groot sportcentrum- en is  het sponsor van een groot golftoernooi. 

aandeel sydbank kopen