Aandelen Sydney Airport kopen

Wil je beleggen in Sydney Airport aandelen? Op deze pagina kan je direct Sydney Airport aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sydney Airport. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sydney Airport raadplegen. Sydney Airport is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SYD.CHA.

Wat is de actuele koers van het aandeel Sydney Airport?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sydney Airport. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Sydney Airport?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sydney Airport? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sydney Airport is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sydney Airport.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Sydney Airport aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sydney Airport kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Over Sydney Airport

De Sydney Airport Limited is de trotse eigenaar van Sydney Airport. Het bedrijf  verzorgt internationale en binnenlandse passagiersdiensten. Het biedt eveneens luchtvaartdiensten en verhuurt onder andere de terminal, zoals het ook andere gebouwen verhuurt. Ook het verhuren van auto’s valt onder de activiteiten van Sydney Airport, waar jaarlijks miljoenen mensen vervoerd worden. 
Sydney Airport bestaat al vanaf 1919 en het hoofdkwartier staat uiteraard bij het Australische vliegveld.  De aandelen van Sydney Airport staan als SYDOF genoteerd aan de Australian Securities Exchange. Het bedrijf biedt ook grondvervoer aan overigens.