Aandelen Symrise kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Symrise aandelen? Op deze pagina kan je direct Symrise aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Symrise. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Symrise raadplegen. Symrise is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SY1.DE.

Waar kan je Symrise aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Symrise kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Symrise?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Symrise. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Symrise?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Symrise? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Symrise is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Symrise.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Symrise

Sterke punten:

 • Marktleider: Symrise is een van de toonaangevende bedrijven in de geur- en smaakstoffenindustrie en heeft een sterke aanwezigheid op de internationale markt.
 • Innovatie: Het bedrijf investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en heeft een reputatie opgebouwd als innovator in de branche.
 • Diversificatie: Symrise heeft een breed scala aan producten en klanten, wat betekent dat het bedrijf minder kwetsbaar is voor veranderingen in de markt en minder afhankelijk is van een enkele klant.
 • Financiële gezondheid: Symrise heeft een sterke balans en heeft de afgelopen jaren gestage winstgroei laten zien.

Zwakke punten:

 • Concurrentie: De geur- en smaakstoffenindustrie is competitief en Symrise heeft te maken met sterke concurrentie van andere bedrijven in de branche.
 • Marktrisico: De vraag naar geur- en smaakstoffen kan volatiel zijn en afhankelijk zijn van trends en seizoenen.
 • Geografische risico’s: Symrise is afhankelijk van de Europese markt voor een groot deel van zijn omzet, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor veranderingen in de Europese economie en politiek.

Over Symrise

Symrise hoort bij de vier grootste producenten van geur- en smaakstoffen die de wereld rijk is.  Bij de sterke organisatie werken al jarenlang rond de 5000 werknemers die gezamenlijk zorgen voor een omzet die elk jaar opnieuw in de vele honderden miljoenen loopt. Symrise is ondertussen actief in 35 verschillende landen.
 
Aandelen Symrise worden op de beurs in Duitsland – de Deutsche Börse-  verhandeld als SYM en in het Duitse Holzminden vind je het hoofdkwartier van het bedrijf. Dochteronderneming van Symrise is  Diana SAS en is ook Symrise Inc.

aandeel symrise kopen

Wel of niet aandelen Symrise kopen?

Als je op zoek bent naar een investering in de geur- en smaakstoffenindustrie, dan is Symrise een bedrijf dat je misschien wilt overwegen. Maar is het ook een goede keuze om aandelen van Symrise te kopen? Laten we eens kijken naar de sterke en zwakke punten van het bedrijf.

Een van de sterke punten van Symrise is dat het een marktleider is in de geur- en smaakstoffenindustrie. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid op de internationale markt en heeft een goede reputatie opgebouwd als innovator in de branche. Daarnaast heeft Symrise een breed scala aan producten en klanten, wat betekent dat het bedrijf minder kwetsbaar is voor veranderingen in de markt en minder afhankelijk is van een enkele klant. Ook heeft Symrise een sterke financiële gezondheid en heeft het de afgelopen jaren gestage winstgroei laten zien.

Er zijn echter ook zwakke punten waar je rekening mee moet houden. Zo heeft Symrise te maken met sterke concurrentie van andere bedrijven in de branche. Daarnaast is de vraag naar geur- en smaakstoffen volatiel en afhankelijk van trends en seizoenen, wat een marktrisico met zich meebrengt. Ook is Symrise afhankelijk van de Europese markt voor een groot deel van zijn omzet, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor veranderingen in de Europese economie en politiek.

Al met al zijn er zowel sterke als zwakke punten die je moet overwegen voordat je besluit om aandelen van Symrise te kopen. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en een weloverwogen beslissing te nemen die past bij jouw persoonlijke financiële doelen en risicobereidheid.