Aandelen Synovus Financial kopen

Wil je beleggen in Synovus Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Synovus Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Synovus Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Synovus Financial raadplegen. Synovus Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SNV.

Waar kan je Synovus Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Synovus Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Synovus Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Synovus Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Synovus Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Synovus Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Synovus Financial

Synovus Financial stond voorheen ook wel bekend als Columbus Bank and Trust Company en geldt als een financieel dienstverlener. De hoofdvestiging zit in Columbus in Georgia. De aandelen van de succesvolle onderneming worden als SNV verhandeld op de New York Stock Exchange. Bekende dochter is de CB&T Bank of Middle Georgia.
Synovus Financial biedt specifieke commerciële en particuliere bank- en investeringshypotheekdiensten. Dat doet het ondertussen vanuit bijna 2500 vestigingen en met zeker 335 geldautomaten in onder meer Tennessee, Florida, South Carolina en Alabama, net als in Georgia zelf uiteraard.